la muntanya de montserrat

La visita a Montserrat és imprescindible si passes per aquesta àrea de Catalunya. És una de les muntanyes més magestuoses i màgiques que trobem en el territori català, convertint-se en un enblema cultural. Tan per els més apassionats com per els amants del senderisme, Montserrat ofereix una àmplia gamma de possibilitats per coneixer-la, des d'una visita al Monestir i l'Abadia com rutes de muntanya de més o menys alçada o vies d'escalada.

boscos per passejar

La Frasera està situada en una zona rústica, així que ofereix la possibilitat als visitans de fer llargues passejades, caminades o volts amb bicicleta pels boscos de l'entorn i gaudir del paisatge i la natura.

Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

El Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac està format pel massís de Sant Llorenç del Munt i la serra de l'Obac. Té una superfície protegida de 13.694 hectàrees repartides entre les comarques del Bages, el Vallès Occidental, el Moianès. Els seus cims principals són el Montcau (1.056,7 m) i la Mola (1.101,9 m), on hi ha el monestir romànic de Sant Llorenç del Munt. Zona d'alt interès paisatgístic, biològic i cultural amb equipaments i instal·lacions per a l'esbarjo i la pedagogia en el medi natural.

caCatalan